Cautare

61452 de rezultate pentru "rezultate examen definitivat educatoare2010 din iasi" (7.44 secunde)
Daca pana acum privatizarea Electroputere s-a prelungit la nesfarsit din lipsa cumparatorilor, societatea craioveana se vede pusa in prezent in dificultate de nivelul mare al datoriilor acumulate catre bugetul de stat si catre institutii ale statului.
Ca toti primarii judetului Constanta, si cel din comuna Lumina, Ioan Roman, a tras linia si a concluzionat ca anul 2006 a fost unul bun pentru comuna pe care o pastoreste.
Din cei 6 audiati ieri in Parlament, 4 au fost respinsi, doar 2 au primit aviz favorabil. ... 1.Mihai Seitan, desemnat pentru a ocupa postul de la Ministerul Muncii, a primit miercuri aviz negativ in Comisiile reunite din Parlament, cu 28 voturi impotriva, 18 voturi pentru si o abtinere.
Cea de a cincea editie a sarbatorilor pascale reunite la Mangalia in manifestarea "Lumina de la Malul Marii", dar si minivacanta de 1 Mai i-au determinat pe hotelierii din zona sudului litoralului sa conceapa oferte speciale pentru aceasta perioada.
Firmele romanesti din domeniul constructiilor vor beneficia, prin asocierea intr-o entitate denumita "cluster", de o pregatire prin care vor putea castiga licitatiile organizate pentru marile lucrari.
Evacuarea lui Mircea Geoana din vila va incepe inainte de privatizarea imobilelor RA-APPS In 24 ianuarie, de Ziua Unirii, nu va fi sarbatoare in casa lui Mircea Geoana. De fapt, problema este chiar casa, sau mai precis vila in care locuieste senatorul independent, pe strada Starostescu, din zona Dorobanti.
Unul care i-a permis sa afirme raspicat ca nu are de gand sa urmeze ultimatumul european si ca, din punctul lui de vedere, soarta lui Lazar este pecetluita - Cu tot avizul negativ al celor 4 procurori din CSM, dosarul revocarii va merge mai departe la presedinte, care nici el nu se va putea prevala de recomandarile europene, atata timp cat Curtea Constitutionala i-a mai indicat odata calea de urmat - CExN a definitivat si lista remanierii:
Transportatorii rutieri ameninta cu declansarea grevei generale din 25 februarie, daca pana la acea data autoritatile romane nu vor raspunde memoriului prin care solicita modificarea unor acte normative care reglementeaza activitatea din domeniu.
Planul Integrat de Dezvoltare (PID) a Zonei Metropolitane Craiova a fost definitivat, anunta municipalitatea din Banie.
Ceea ce incepeam prin 2006 sub numele de E-Utile si definitivat ulterior ca Arena IT, pe 6 ianuarie 2007, implineste astazi zece ani frumosi de existenta. ... O mare parte o gasiti acolo, dar din nostalgie imi face placere sa rescriu aceste randuri.
PSD si PNL au cazut de acord asupra unei parti dintre acestea, insa pachetul fiscal integral nu a fost definitivat. Liderii din guvern au decis ca vor exista doua cote TVA - de 9% si 19% -, astfel eliminandu-se impozitarea de 5%.
Liberalii din Mangalia si-au stabilit candidatii pentru Consiliul Local, ordinea acestora urmand a fi stabilita in urma unor discutii comune. ... Din cate se pare, cap de lista va fi nimeni altul decat Vasile Iorga, vicepresedinte al DMHI.
Printre ei, oameni care au confirmat din punct de vedere politic, dar si surprize. Conducerea judeteana a UDMR a definitivat vineri lista cu persoanele care vor candida in colegiile bihorene.
Daca pana ieri, in urma negocierilor cu Guvernul pe marginea Legii salarizarii unitare era stabilita o valoare a coeficientului 1 din grila de salarizare egala cu salariul minim pe economie (acesta urmand sa creasca dupa calendarul:
Seful statului a spus ca a constatat, in urma consultarilor avute miercuri la Palatul Cotroceni, ca unele partide nu au iesit inca din atmosfera de campanie, altele au probleme interne, explicand ca, in aceste conditii, s-a vazut nevoit sa adopte o solutie care poate asigura rezolvarea prioritatii zero a Romaniei, aceea de a avea un guvern.
Seful statului a spus ca a constatat, in urma consultarilor avute miercuri la Palatul Cotroceni, ca unele partide nu au iesit inca din atmosfera de campanie, altele au probleme interne, explicand ca, in aceste conditii, s-a vazut nevoit sa adopte o solutie care poate asigura rezolvarea prioritatii zero a Romaniei, aceea de a avea un guvern.
Miliardarul american Kirk Kerkorian a finalizat vanzarea tuturor actiunilor pe care le mai detinea la producatorul american de automobile Ford Motor, retragerea din actionariatul companiei in acest moment insemnand pierderi de sute de milioane de dolari pentru investitor, transmite Reuters.
Emil Hurezeanu, Mihai Tatulici, Corina Dragotescu si Roxana Niculescu fac parte din Consiliul editorial al Realitatea Media, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX de Sebastian Ghita, reprezentantul Asesoft la Realitatea Media. Potrivit comunicatului, Consiliul editorial al Realitatea Media a fost definitivat. Din Consiliul editorial al Realitatea Media fac parte:
Indiferent de certurile din cadrul Aliantei, cele doua partide se vor sustine", ne-a declarat ieri presedintele organizatiei judetene PRM Galati, Carol Dina. ... "PC nu si-a definitivat pozitia pe scena politica. ... Pina in acest moment PC face parte din aceeasi coalitie ca si PD.
Asa cum amintea purtatorul de cuvant al Organizatiei Judetene a Partidului Social Democrat, Claudiu Branzan, PSD a definitivat o parte din lista candidatilor cu care va intra in cursa de la locale. ... Sunt 34 de candidati pentru functiile de primar si pentru consilierii locali din comunele judetului Galati.
google-analytics.com